ApolitikA i javni zahvati u prostoru- pristupačnost

Poziv za sudjelovanje na informativno – edukativnom modulu.
Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija i Hrvatska mreža zdravih gradova u suradnji s Radnom skupinom za praćenje implementacije ciljeva dokumenta ApolitikA i DAGIT Vinkovci, u sklopu 20. sajma zdravlja u Vinkovcima, organiziraju informativno – edukativni modul na temu ApolitikA i javni zahvati u prostoru- pristupačnost. Na modulu će se raspravljati o problemima pristupačnosti, te arhitektonskoj osviještenost na navedenu temu.

Modul će se održati u Vinkovcima 15. travnja 2016. godine u Hotelu Slavonija, Duga ulica 1 u Vinkovcima.

Proteklih je godina Radna skupina nastojala promovirati i prezentirati ideje, kao i osnovne ciljeve ovog dokumenta hrvatskoj stručnoj javnosti. Arhitektonske politike ciljano doprinose razvoju arhitekture koja oblikuje prostore u kojima svakodnevno živimo i radimo. Stoga držimo ključnim podizanje svijesti putem rasprave o značaju, uvjetima i mogućnostima arhitekture u Hrvatskoj.

Ove će godine također biti organizirani informativno- edukativni moduli, a prvi u nizu održat će se u Vinkovcima. Program modula nalazi se u prilogu ovog poziva.

Sve dodatne informacije možete pročitati na Internet stranici www.zdravi-grad.vinkovci.hr, a na istoj stranici potrebno je ispuniti prijavu za sudjelovanje na modulu.

Pozvani sudionici su predstavnici ministarstava, državnih zavoda, ureda i agencija, znanstvenih i kulturnih institucija, strukovnih organizacija, akademske zajednice, javnih poduzeća i organizacija civilnog društva te istaknuti pojedinci.

Sudjelovanje na informativno – edukativnom modulu je bez kotizacije, te se boduje prema programu stručnog usavršavanja.


Program informativno- edukativnog modulaizvor: HKA

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice