ACO Brickslot

ACO Brickslot
Diskretni i neupadljivi, ACO DRAIN® Brickslot 100, 150 i 200 sustavi kanala s rasporom otvaraju novi pristup kreiranju otvorenih prostora. Uski raspor zamjenjuje rešetku i formira čistu, nenametljivu liniju na površini.

Sustav je idealan za prijelaz između dviju različitih površina. Okvir raspora, koji može biti od pocinčanog ili nehrđajućeg čelika, kompatibilan je sa svim standardnim površinskim oblogama, od betona do opločnika ili ukrasnog kamena, i spaja dvije različite površine gotovo nevidljivo. Sustav je idealan za odvodnju fasada i estetski zahtjevnijih površina.
Jednostavno se čisti i održava ispiranjem pod visokim ili niskim tlakom. Revizioni elementi pojednostavljuju održavanje podzemnog polimerbetonskog kanala koji ima odlična hidraulička svojstva. Nehrđajući čelik se preporučuje na svim mjestima gdje su visoki zahtjevi za otpornošću na koroziju. Pocinčani čelik je ekonomičnije rješenje. Preporučuje se za upotrebu u svim standardnim uvjetima.
Nakon ugradnje sustav je u potpunosti siguran od vandalizma ili krađe rešetke, što ga čini izuzetno pogodnim za primjenu u školskim dvorištima i igralištima gdje nedostatak rešetke može biti izuzetno opasan, te na stadionima gdje se demontaža rešetke može zloupotrijebiti.

Prednosti sustava
  • vodilice na krajevima okvira sprečavaju pomicanje okvira prilikom pripreme površinskih obloga
  • pojačan gornji rub okvira za veća opterećenja do D400 prema HRN EN 1433
  • revizijski element s kontinuiranim rasporom kako se ravna linija ne bi prekinula niti na revizionim točkama

Projekti

Obiteljska kuća B4

Obiteljska kuća B4 Obiteljska kuća B4 Obiteljska kuća B4
vrh stranice