9. Zagrebački energetski tjedan

9. Zagrebački energetski tjedan održat će se od 07. do 12. svibnja 2018.
Ovogodišnji Zagrebački energetski tjedan, koji organizira Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Grada Zagreba, uključuje niz međunarodnih konferencija, stručnih skupova, dana otvorenih vrata, seminara, radionica, predavanja i specijaliziranih satova nastave u školama i vrtićima Grada Zagreba s ciljem uključivanja i umrežavanja svih dionika u dugotrajan proces borbe protiv klimatskih promjena te podizanja svijesti o ključnim problemima iz područja energetike i zaštite okoliša.

Početak i otvaranje 9. Zagrebačkog energetskog tjedna obilježit će već tradicionalni Stručni skup studenata pod nazivom „Mi imamo rješenja - Vizije novih generacija za održivi, zeleni razvoj“ koji će se održati u ponedjeljak 07. svibnja 2018. na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj. Na Stručnom skupu studenti sa sedam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prezentirat će svoje znanstvene projekte i radove na temu primjene novih tehnologija u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Posebno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na međunarodnu konferenciju koja će se pod nazivom „Gradovi – predvodnici u energetskoj tranziciji“ održati u srijedu, 09. svibnja 2018., s početkom u 10.00 sati, u dvorani Tehnološkog parka, Paviljon 12 Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15.

U sklopu bogatog programa međunarodne konferencije devetog po redu Zagrebačkog energetskog tjedna, kojem će prisustvovati preko stotinu sudionika, održat će se tri panel rasprave na kojima će sudjelovati ključni ljudi iz svijeta politike, učinkovitog upravljanja energijom te zaštite okoliša.

Tradicionalni završetak 9. Zagrebačkog energetskog tjedna je održavanje EE Info dana u subotu 12. svibnja 2018. na Trgu bana Josipa Jelačića na kojem će se predstaviti gospodarski subjekti, znanstvene i obrazovne institucije, poduzetnici, udruge civilnog društva, EKO dječji vrtići i EKO škole Grada Zagreba.

Program 9. Zagrebačkog energetskog tjedna pogledajte na linku http://www.zagreb-energyweek.info/program-zew2018.html


Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice