9. DANI PASIVNE KUĆE u Hrvatskoj

9. DANI PASIVNE KUĆE U HRVATSKOJ održat će se od 11.- 13. studenog 2016. na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, Kačićeva 26.
Obavještavamo Vas o održavanju trodnevnog međunarodnog skupa s izložbom i stručnim obilascima. Devetu godinu za redom ćemo govorit će se o najnaprednijoj energetski visoko učinkovitoj arhitekturi i gradnji energetskog standarda pasivne kuće, odnosno energetskog razreda A+ novogradnje i obnove do "faktora 10".

9. dani pasivne kuće u Hrvatskoj su ishodište spoznaja stručno utemeljenih i najboljom praksom ostvarenih novih i obnovljenih kuda i zgrada u Hrvatskoj i inozemstvu u skladu s definicijama novih tipova pasivnih kuća, njihovoj certifikaciji i odnosu prema definiciji energetski gotovo nulte gradnje.
Prikazat će se funkcionalno različiti projekti i ostvarenja, promovirat će se novi građevinski materijali i sustavi, instalacijski sustavi i oprema visoke energetske učinkovitosti. Trajne su i teme zakonskog okvira RH i EU, modeli investiranja uključujudi poticaje i potpore.

Izvorna iskustva planiranja, projektiranja i ostvarenja u Hrvatskoj po treći put on-line prikazujemo i komentiramo iz regionalnih centara.

Pozivamo stručnjake, nastavnike, studente i učenike, projektante, izvoditelje, proizvođače, izlagače, investitore, banke, predstavnike gradova, županija, lokalne uprave, fondova, udruge i institucije te sve zainteresirane građane na aktivno sudjelovanje, kako bi i 9. dani postigli visoku razinu razmjene i stjecanja novih znanja uz kolegijalno druženje.
S poštovanjem,


Za Organizacijski odbor

Red. prof. Ljubomir Miščević, dipl. ing arh., ovl. arh.
Voditelj Konzorcija pasivna kuća Hrvatska


PRIJAVNICA


Očekujemo Vaše pismo s kontaktima kao ranu prijavu.
Odgovorit ćemo Vam s potrebnim detaljima.

Info/ kontakti:
info@kpk.hr
miscevic@arhitekt.hr
www.kpk.hr
www.arhitekt.hr

tel/ fax: 01 4639394, 4639222


Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice