9. DANI PASIVNE KUĆE u Hrvatskoj

Trodnevni međunarodni skup Dani pasivne kuće u Hrvatskoj održava se od 11. - 13. studenog 2016. na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.
9. dani pasivne kuće u Hrvatskoj su ishodište spoznaja stručno utemeljenih i najboljom praksom ostvarenih novih i obnovljenih kuda i zgrada u Hrvatskoj i inozemstvu u skladu s definicijama novih tipova pasivnih kuća, njihovoj certifikaciji i odnosu prema definiciji energetski gotovo nulte gradnje. Prikazat će se funkcionalno različiti projekti i ostvarenja, promovirat de se novi građevinski materijali i sustavi, instalacijski sustavi i oprema visoke energetske učinkovitosti. Trajne su i teme zakonskog okvira RH i EU, modeli investiranja uključujući poticaje i potpore.

Izvorna iskustva planiranja, projektiranja i ostvarenja u Hrvatskoj po treći put on-line prikazujemo i komentiramo iz regionalnih centara.

Pozivamo stručnjake, nastavnike, studente i učenike, projektante, izvoditelje, proizvođače, izlagače, investitore, banke, predstavnike gradova, županija, lokalne uprave, fondova, udruge i institucije te sve zainteresirane građane na aktivno sudjelovanje, kako bi i 9. dani postigli visoku razinu razmjene i stjecanja novih znanja uz kolegijalno druženje.

Za Organizacijski odbor

Red. prof. Ljubomir Miščević, dipl. ing arh., ovl. arh.
Voditelj Konzorcija pasivna kuća Hrvatska

miscevic@arhitekt.hr
www.kpk.hr
www.arhitekt.hr
t/f: (+385 1) 4639394

Dani Pasivne kuće_druga obavijest
Prijavnica
Program za petak 11.11.2016.


Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice