8. dani pasivne kuće u Hrvatskoj

Predavanja i radionice domaćih i stranih stručnjaka će se održati u predavaonicama i crtaonicama AF-a u subotu, 14. i u nedjelju, 15.11.2015.
Poštovani,

Obavještavamo Vas o održavanju trodnevnog međunarodnog skupa s izložbom i stručnim obilascima.
Osmu godinu za redom ćemo govoriti o najnaprednijoj energetski učinkovitoj arhitekturi i gradnji energetskog standarda pasivne kuće, odnosno energetskog razreda A+ za novogradnju i obnovu do "faktora 10".

8. dani pasivne kuće u Hrvatskoj će protumačiti novu klasifikaciju pasivnih kuća vezanu na primjenu obnovljivih izvora energije (pasivna kuća klasik, plus i premium), njihovu certifikaciju i odnos prema definiciji energetski gotovo nulte gradnje (nZEB).

Prikazat ćemo projekte, ostvarenja i promovirati nove građevinske materijale i sustave, instalacijske sustave i opremu visoke energetske učinkovitosti. Izvorna iskustva planiranja, projektiranja i ostvarenja u Hrvatskoj po drugi put prikazujemo i komentiramo iz regionalnalnih centara. Trajne su i teme zakonskog okvira RH i EU, modeli investiranja, inovacijske održive javne nabave, uključujući poticaje i potpore.

S poštovanjem,

Za Organizacijski odbor
Red. prof. Ljubomir Miščević, dipl. ing arh., ovl. arh.
Voditelj Konzorcija pasivna kuća Hrvatska

PRIJAVNICA
MARKETING CJENIK


Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice