7. PDP konferencija u Novom Sadu

PDP međunarodna konferencija u Novom Sadu okuplja stručnjake, studente i mlade iz područja dizajna, fotografije, arhitekture i drugih polja kreativnog rada.
Organizatori pozivaju sve zainteresirane da svojim sudjelovanjem daju doprinos ovoj važnoj temi o stvaralaštvu, dizajnu i radu u uvjetima ograničenih resursa.

Tema sedme međunarodne PDP konferencije, LoFiHi, označava stvaralaštvo koje ne zahtijeva nužno veliki budžet ili tehničko savršenstvo, već vrijednost koju nosi odlična ideja. Predavači će kroz svoje govore i radionice, pokazati da su inovacije moguće čak i kada su uslovi ispod prosječni ili čak neprihvatljivi i (naizgled) nemogući.

Konferencija će se održavati od 3. do 6. rujna 2015. godine, u prostoru Studentskog kulturnog centra Fabrika u Novom Sadu.

Uz predavanja u okviru manifestacije, održavaju se radionice, izložbe, panel diskusije i druge aktivnosti. Konferencija je realizirala tri natječaja iz područja fotografije, prostornog i grafičkog dizajna, a pobjednički radovi, koje je već odabrala stručna komisija, bit će izloženi za vrijeme konferencije.

Potiču li ograničenja kreativnost i što sve autor može uraditi ovdje i sada bez obzira na ograničenja, pitanja su kojima će se PDP ove godine baviti.

Kao i do sada, posjeta konferenciji se ne naplaćuje, kao ni kotizacije za radionice i sudjelovanje u natjecanjima. Za sve zainteresirane posjetitelje koji nisu iz Novog Sada, PDP konferencija nudi pakete koji uključuju smještaj i druge pogodnosti.

Više detalja potražite ovdje.


izvor: culturenet.hr
vrh stranice