33. Piranski dani arhitekture - poziv studentima na sudjelovanje

Studenti, prijavite se na izbor za sudjelovanje na međunarodnoj arhitektonskoj izložbi.
Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Organizacijskim odborom Piranskih dana arhitekture, poziva zainteresirane studente i nedavno diplomirane na sudjelovanje u selekciji 2 predstavnika Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu za sudjelovanje na međunarodnoj arhitektonskoj izložbi za Studentsko Priznanje Piranesi 2015.

Međunarodni arhitektonski simpozij Piranski dani arhitekture : 21. studenog u Piranu će se održati 33. međunarodni arhitektonski simpozij Piranski dani arhitekture s ovogodišnjom temom Invencija i tradicija u arhitekturi. Događaj će popratiti međunarodna arhitektonska izložba, te dodjela međunarodne Nagrade Piranesi 2015 i Priznanja Piranesi 2015, uz dodjelu jednog Studentskog Priznanja Piranesi 2015 u studentskoj selekciji. Projekte, nastale tijekom zadnje dvije godine, odabiru nacionalni selektori.

Međunarodno Studentsko Priznanje Piranesi 2015 : Dio izložbe u Piranu je i međunarodna studentska izložba selektiranih projekata s osam arhitektonskih fakulteta iz regije (Ljubljana, Maribor, Graz, Beč, Pescara, Trst, Split, Zagreb), koji konkuriraju za međunarodno Studentsko Priznanje Piranesi 2015. Međunarodni žiri čine ovogodišnji predavači na arhitektonskom simpoziju PDA.Mjesto i termin održavanja izložbe : Šesnaest selektiranih studentskih projekata s osam fakulteta bit će izloženo u izložbenoj dvorani Monfort u Piranu od 21.11 - 14.12.2015. i konkurirat će za Studentsko Priznanje Piranesi 2014. 

Pravo sudjelovanja : Na natječaj se prijavljuju najuspješniji studentski radovi s diplomskog studija arhitekture i urbanizma te diplomski radovi nastali tijekom protekle dvije godine (akad.god. 2013/14. i 2014/15) - bez obzira jesu li njihovi autori u međuvremenu diplomirali ili još uvijek studiraju. Bit će odabrana dva najbolja projekta koja će naš Fakultet zastupati u Piranu.

Prijava : Materijal za prijavu (najviše 2 lista formata A3 s vjernim prikazom projekta, osnovnim podacima i kontaktom) dostaviti osobno ili poslati u pdf formatu na e-adresu selektora objavljenu na webu www.pida.si/selectors. Svaka prijava mora sadržavati dvojezične (hrv-eng) podatke: ime projekta, lokaciju i godinu nastanka, ime autora i mentora, kontakt e-mail i mobitel.

Rokovi : Rok za predaju projekta na uvid selektorima: 09.10.2015. Selektori će selekciju obaviti do 16.10.2015. Selektori imaju pravo dodati vlastite prijedloge. O ishodu selekcije organizator PDA informirat će odabrane autore 20.10.2015.

Više Informacija : www.pida.si/piranesi-award


PDA 2015_natjecaj_piranesi_AFzagreb_plakatA3.pdf

PDA_2015_05b_international_call_for_Piranesi_exhibition_2015_students_EN.pdf

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice