19. Simpozij o zelenoj gradnji

Simpozij će se održati 19. studenog 2014. u hotelu Esplanade, dvorana Istanbul, u Zagrebu s početkom u 15.30 sati.
Hrvatski savjet za zelenu gradnju u suradnji sa svojim članom, tvrtkom CES - Clean Energy Solutions organizira 19. po redu Simpozij o zelenoj gradnji pod nazivom "Podium Discussion on Sustainable Real Estate and Green Building Certification".

Simpozij je zamišljen kao panel diskusija na kojoj bi sudjelovali predstavnici austrijskog tržišta održive gradnje i obnovljivih izvora energije i bankarstva u suradnji sa hrvatskim stručnjacima i predstavnicima važnih institucija.

Na simpoziju će se pojaviti mnoga važne i stručne osobe u pogledu zelene gradnje, poput, gosp. Andreas Helbl, vlasnika i predstavnika iC group, gosp. Philipp Kaufmann, predsjednika i osnivača ÖGNI-Österreichische Gesellschaft für Nachhaltige Immobilienwirtschaft, gđe. Borke Bobovec, Ph.D., M.S.Arch., pomoćnica ministrice za graditeljstvo i energetsku učinkovitost u zgradarstvu, gosp. Johannes Stockinger, Dipl.-HTL-Ing., MSc, izvršni direktor, ÖGNI-Österreichische Gesellschaft für Nachhaltige Immobilienwirtschaft, gosp. Hrvoja Kvasnička, predsjednik Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju te mnogi drugi. Glavna tematika simpozija biti će bazirana na održivoj gradnji i certifikatima zelene gradnje u pogledu investitora te mogućnostima i novim trendovima u području inovativnog graditeljstva sa posebnim aspektom u pogledu Hrvatske.

Ovdje možete ispuniti svoju prijavnicu do 18.11.2014. do 16:00 sati.

Veselimo se vašem dolasku na ovaj ekskluzivni Simpozij, prvi ovakve vrste u organizaciji HSZG-a.


Sudjelovanje na Simpoziju se boduje sa 2 boda „sukladno odredbi Pravilnika o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva (NN 24/2008), Tablici bodovnih vrijednosti kategorija unapređivanja i usavršavanja znanja r. br. 11.“


PROGRAM SIMPOZIJAizvor: www.gbccroatia.org

Komentari

Trenutno nema komentara

Dodaj komentar

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
vrh stranice