• PRINT
  • E-MAIL
A A A
proizvođači i zastupnici

UPI-2M BOOKS

UPI-2M BOOKS je knjižarska, nakladnička i distribucijska tvrtka iz Zagreba posvećena arhitekturi, graditeljstvu, dizajnu i umjetnosti. Tvrtka postoji od 1995. kada je djelovala u sklopu projektnog ureda UPI-2M, a od 2005. djeluje samostalno.

KNJIŽARE

Naše knjižare u Zagrebu i Splitu neizbježno su sjecište posjetitelja iz struke, ali i svih koje zanimaju arhitektura, graditeljstvo, dizajn ili umjetnost. Naša ponuda uključuje više od 6000 domaćih i stranih knjiških naslova, časopisa i softwarea koje možete pogledati na našim prodajnim mjestima, ali i u sklopu našeg webshopa. Osim toga, naše prodajno osoblje stoji vam na raspolaganju i za sve individualne narudžbe knjiga, časopisa i programa.

Svojom bogatom ponudom i stručnim pristupom knjižare UPI-2M BOOKS važan su čimbenik u kreiranju projektantskih realizacija i istraživačkih diskursa. Ugodna atmosfera uz pomno odabrane naslove i više je nego dovoljan razlog da nas posjetite na jednoj od navedenih adresa:

knjižara UPI-2M BOOKS Zagreb / Medulićeva 20
knjižara UPI-2M BOOKS Split / Kružićeva 5


NAKLADA

Od samih svojih početaka naš izdavački program uključuje raznolikost područja i kreativni pristup, s posebnim naglaskom na vrhunsku kvalitetu knjiga, i to od tiska pa do opreme. Do sada je u nakladi UPI-2M BOOKS izašlo više od trideset naslova koje možete pronaći na našim prodajnim mjestima, ali i u svim boljim knjižarama u Hrvatskoj. Nakladnik smo i besplatnih novina „Projekt“, koje svojim ambicioznim pristupom, žanrovskom raznolikošću (arhitektura, graditeljstvo, dizajn i umjetnost) i velikom nakladom otvaraju prostor snažnijoj komunikaciji u struci, a i šire.

www.upi2mbooks.hr/nakladaUPI2M

DISTRIBUCIJA

UPI-2M BOOKS je distributer izdanja Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Urbanističkog instituta Hrvatske, Europana Hrvatska, Instituta građevinarstva Hrvatske te srpskog časopisa Arhitekton za područje Hrvatske. Naša razvijena prodajna mreža osigurava kvalitetnu zastupljenost ovih izdanja, ali i svih budućih, u hrvatskim knjižarama, ali i kod naših inozemnih partnera.

KONTAKT

Adresa:
UPI-2M PLUS d.o.o. – Uprava
(direktor, računovodstvo, veleprodaja, marketing, skladište)
Medulićeva 20, Zagreb

Telefon:
++385 1 4921 389 (knjižara Zagreb)
++385 21 344 024 (knjižara Split)
Fax:
++385 1 4921 390 (knjižara Zagreb)
++385 21 344 024 (knjižara Split)
e-mail:
info@upi2mbooks.hr (knjižara Zagreb);
split@upi2mbooks.hr (knjižara Split)
Županija: Grad Zagreb
Grad: Zagreb
Adresa: Medulićeva 20
Web: www.upi2mbooks.hr
Mail: info@upi2mbooks.hr
Tel.: ++385 1 4921 289
Fax.: ++385 1 344 024
  • Share |

BRZA PRETRAGA

POKROVITELJI

Velux
-
-