• PRINT
  • E-MAIL
A A A
proizvođači i zastupnici

Semmelrock Stein + Design

Više od 50 godina Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama proizvodnog pogona na području proizvodnje betonskih opločnika i ploča čime su se u središtu i istočnoj Europi etablirali kao vodeći stručnjaci u oblikovanju vanjskih površina.

Semmelrock je stopostotna sestrinska firma Wienerberger grupe i raspolaže modernom industrijskom bazom i eficijentnom proizvodnjom i distribucijskoj mreži u cijeloj srednjoj i istočnoj Europi. Raspolaže sa 16 proizvodnih pogona u 8 zemalja – Austriji, Slovačkoj, Češkoj,Mađarskoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Rumunjskoj, i Bugarskoj – te u poslovnimuredima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini.
Semmelrock proizvodi imaju široku primjenu – od trgova i ulica pa do privatnih vrtova i staza.

Opis djelatnosti

Semmelrock Stein + Design je specijaliziran za proizvodnju proizvoda od betona jedinstvenog dizajna – opločnici, ploče, rubnjaci, cvjetnjaci, palisade, zidovi.... Semmlerock ujedno postavlja nove trendove u oblikovanju i dizajniranju otvorenih životnih prostora te svake godine osmišljava nove proizvode. Proizvodi Semmelrocka na dohvat su ruke svima – kako poslovnim tako i privatnim koristicima – proizvodi su dostupni kod trgovaca građevinskim materijalom i u vrtnim centrima. Sve svoje korisnike Semmelrock savjetuje, pomaže kod odluke i kod projektiranja te zna tehničke detalje prilikom pripreme podloge i polaganja.


Referentni projekti
Lista referentnih projekata je dugačka i svaki dan se popunjava.


Semmelrock proizvodi:

Opločnici

Ploče

Zidovi, ograde

Cvjetnjaci, dodatna oprema

Penter podna klinker opeka


Cestovni program, betonski blokovi
Županija: Karlovačka županija
Grad: Ogulin
Adresa: Otok Oštarijski 4e, poslovna zona
Web: www.semmelrock.hr
Mail: semmelrock@semmelrock.com
Tel.: ++385 47 819200
Fax.: ++385 47 819211
  • Share |

BRZA PRETRAGA

POKROVITELJI

Ravago
-
-