• PRINT
  • E-MAIL
A A A
proizvođači i zastupnici

Holcim

Holcim Hrvatska dio je Holcim Grupe, jednog od vodećih proizvođača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), transportnog betona i asfalta i usluga. Holcim Grupa zapošljava više od 80.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.

Holcim u Hrvatskoj proizvodi oko 750.000 tona cementa,150.000 kubnih metara betona te oko 1.000.000 tona kamenih agregata. Razvio se iz tvornice koja je utemeljena 1926. godine u Koromačnu pored Labina i danas zapošljava oko 330 radnika.

U više od 80 godina postojanja izgradili smo dugoročan odnos suradnje s našim kupcima isporučujući kvalitetu, a istodobno poštujući najstrože zahtjeve u zaštiti okoliša. Kvaliteta naših proizvoda direktno je povezana s kvalitetom sirovina korištenih u njihovoj proizvodnji te brigom koja se posvećuje svakoj fazi u lancu stvaranja vrijednosti. Kontrola kvalitete od presudne nam je važnosti.

Neprestano ulaganje u nove tehnologije omogućuje nam da ponudimo optimalna rješenja odgovarajući na rastuće zahtjeve tržišta i naših kupaca.

KONTAKTI PO PODRUČJU INTERESA I REGIJI
Županija: Istarska županija
Grad: Koromačno
Adresa: Koromačno 7b
Web: www.holcim.hr
  • Share |

BRZA PRETRAGA

POKROVITELJI

Bauder
-
-