• PRINT
  • E-MAIL
A A A
suradnici

Apsida

Poduzeće Apsida d.o.o. osnovano je 2000. godine sa sjedištem u Dubrovniku. Upravo u to vrijeme u Dubrovniku i cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji naglo se povećavaju aktivnosti na području izgradnje stanova i drugih objekata, kao i rekonstrukcija i adaptacija postojećih objekata. Do danas je područje djelovanja prešlo okvire županije, pa je svoje usluge koje obuhvaćaju projektiranje svih vrsta objekata, stručni nadzor i konzalting, poduzeće pružalo u Zagrebu, Crikvenici, na otoku Rabu i drugdje po Hrvatskoj.

U poduzeću je zaposleno pet diplomiranih inženjera građevine, jedan diplomirani inženjer geologije i dva građevinska tehničara, od kojih je dio prije bilo zaposlen u građevinskim poduzećima i sličnim poduzećima, te je svoje iskustvo i znanje prenijelo u Apsidu.

Sjedište poduzeća se od siječnja 2005. godine nalazi u novom vlastitom poslovnom prostoru površine 165 m2 u Riječkoj ulici 14 u Dubrovniku, u drugoj zgradi stambeno-poslovnog kompleksa Solitudo, koji svojom funkcionalnošću omogućuje kvalitetno obavljanje zahtjevnih poslova. Poduzeće posjeduje svu potrebnu oprema i alate za rad na terenu., kao i mrežu osobnih računala sa programskom podrškom za izradu građevinskih projekta kao AutoCad, ArmCad i Tower, te vrhunske izlazne jedinice poput pisača i plotera za ispis nacrta i ostalih projekata.

U sklopu svojih aktivnosti poduzeće Apsida izrađuje sve vrste građevinskih projekata, vrši stručni nadzor nad građevinskim objektima, obavlja konzalting usluge, vrši ispitivanja postojećih konstrukcija, izrađuje geomehaničke i druge elaborate, razne troškovnike i ostalo. Naveli smo i osnovnu podjelu naših djelatnosti, a za sve dodatne informacije možete na se obratiti svakim radnim danom od 8 do 16 sati na neki od načina navedih u zaglavlju stranice, ili doći u naše sjedište u Riječkoj 14 u Dubrovniku.

Djelatnosti poduzeća Apsida d.o.o.
- Projekti konstrukcija za objekte visokogradnje
- Projekti rekonstrukcija zaštićenih spomenika kulture
(odobreno od strane Ministarstva kulture RH)
- Projekti za uklanjanje građevina
- Projekti hala i skladišnih prostora
- Projekti u niskogradnji
- Projekti konstrukcija hidrogradnje
- Projekti metalnih i drvenih konstrukcija
- Stručni nadzori nad građevinskim objektima
- Konzalting poslovi u svezi stanogradnje
- Konzalting poslovi u svezi konstrukcija u graditeljstvu
- Ispitivanje postojećih konstrukcija
- Izrada geomehaničkih elaborata i mišljenja
- Izrada troškovnika za izvođenje i kredite
- Izrada elaborata za tehnički prijem
Županija: Dubrovačko-neretvanska županija
Grad: Dubrovnik
Adresa: Riječka 14
Web: www.apsida.hr
Mail: apsida@du.htnet.hr
Tel.: ++385 20 412522
Fax.: ++385 20 311 395

Struka

  • konstrukcija
  • Share |

BRZA PRETRAGA

POKROVITELJI

ACO
-
-